Hei! 

Mä oon Mia, 41-vuotias kokkolalainen opiskelija. Olin 15 vuotta päivätyössä hotelli- ja ravintola-alalla asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä.
2020 keväällä uskalsin toteuttaa pitkäaikaisen unelmani ja lähdin opiskelemaan media-alan ja kuvallisen viestinnän perustutkintoa Kokkolan Mediakeskus LIMEssä. Hetkeäkään en ole katunut.

Nautin jokaisesta päivästä, jolloin opin uutta!

Erityisesti olen kiinnostunut kuvallisesta ilmaisusta ts. valokuvaus, graafinen tuotanto ja digitaalisten elementtien animointi on herättänyt suuresti innostusta. Opintoihin kuuluu myös perustiedot tuotantoprosessin eri vaiheista (esituotanto, tuotanto, jälkituotanto). Kokemusta kertyy videotuotannosta, streamauksesta, äänituotannosta ja tehostetuotannosta lähinnä erilaisten asiakasprojektien muodossa. Tarkoitus on siis saada kokonaiskuva alasta ja erikoistua sitten haluamaani suuntaan. Oppimisympäristömme on erittäin nykyaikainen ja monipuolinen. Käytössämme on mm. valokuva- ja tv-studio. Työskentelyyn käytämme Adoben ohjelmia. 


Alkuvuodesta 2021 minulla on ollut suuri ilo ja onni työssäoppia osaavassa Hidasta Elämää -perheessä ja tästä mahdollisuudesta olen todella kiitollinen.

Ai niin! Olen myös pienyrittäjä! Suunnittelen neuleohjeita aputoiminimellä SullaVikat . Tätä olen tehnyt työn ohella vuodesta 2018. Olen ollut mukana tekemässä kolmea neuleohjekirjaa, neuleohjeitani on julkaistu useammassa lehdessä sekä tietysti ohjeitani voi ostaa suoraan minulta nettisivujen kautta. Sivuilla vedän myös yhteisneulontoja ja Sirkus-klubia.

Teen mielelläni opiskelijatyönä kuvallisen viestinnän ja media-alan projekteja. Näitä voivat olla pienet valokuvausprojektit, graafiset työt, kuvitukset, grafiikan animointi sekä nettisivujen teko.

Mikäli tuntuu, että minä voisin olla sopiva henkilö toteuttamaan Sinulle jotain, ota yhteyttä! 

Kerään tänne sivuille pikkuhiljaa työnäytteitä. Kiva, kun tulit kurkkaamaan!

Löydät minut (ja CV:ni) myös opiskelijoiden ja työnantajien kohtaamispaikasta Tiituksesta.

 

TMI MIA SUMELL
Y-tunnus: 2883668-6
Kotipaikka: Kokkola

SÄHKÖPOSTI

Sivutoiminimi: SULLAVIKAT
www.sullavikat.com

Toimialat:
Neulesuunnittelu, valokuvaus, graafinen suunnittelu, kuvitus

 

miasumell.jpg