top of page
  • Writer's pictureMia Sumell

HE: Kuvitusprojekti keskivertokäyttäjistä

Päivitetty: 22. toukok. 2021

Brief Tehtävänä oli tehdä kuvitus keskivertokäyttäjistä (3kpl) kerätyn datan perusteella.

Sain toteuttaa tämän haluamallani tyylillä ja lopputulos saisi olla "minun näköinen". Ei siis tarvinnut mallintaa muutama vuosi sitten tehtyä keskivertokäyttäjän hahmoa. Sain HE-teamilta profiilit kolmesta keskivertokäyttäjästä ja annetun tekstin perusteella hahmottelin kuvan jokaiselle profiilille.


Toteutin tämän IPadin Procreatella ja viimeistelin kuvat Photoshopissa tallentamalla työtiedoston pilveen psd-muodossa ja avaamalla sen jälleen Photoshopissa.

Periaate molemmissa on sama eli eri tasojen ja maskien kanssa pelaaminen.Poimin tekstistä muutaman käyttäjälle ominaisen asian ja pyrin siihen, että kuvista tulisi kaikista erilaiset.


Procreatessa valitsin suoraan kokovaihtoehdon A4 sillä toiveena oli, että kuva tallennetaan myös pdf-muodossa ja sen voisi tulostaa.


Kuvaa katsotaan ja tekstiä luetaan eri päätteiltä sekä mahdollisesti tulosteelta. Tekstiä oli aika paljon ja halusin sen olevan samanlainen kaikissa kuvissa, joten valitsin perusfontin leipätekstiin (Bodoni72). Tallensin kuvan jpg- ja pdf-muodossa HE Driveen. Samaan kansioon tallensin myös tasoiltaan siistityn työtiedoston psd-muodossa eli tekstiä ja fonttia voi halutessaan vielä muuttaa jälkikäteen.6 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Logoja

Comments


bottom of page