top of page
  • Writer's pictureMia Sumell

Markkinointimateriaalia Hermeksen 2013- syntyneille

Kotitarveviljelypalstojen vuokraus Siskon pojan joukkue sai hoidettavakseen ennen kaupungilla olleen kotitarveviljelypalstojen myynnin, mistä saavat tuotot kokonaisuudessaan joukkueen käyttöön.


Tein materiaalit somemainontaan sekä tulostettavan A4-pohjan. Materiaalin tein ilman korvausta, joten en käyttänyt tähän kovin paljoa aikaa.


Vihannekset löysin kuvapankista .ai-tiedostona.


Insta-story 1080px x 1920px, resoluutio 72ppi.

Insta feed 1080px x 1350px, resoluutio 72ppi.


Koska ei ollut tiedossa, miten ja missä A4-tulosteet tehdään, en kiinnittänyt väriprofiiliin huomiota. Tärkeämpää oli saada materiaali nopeasti jakoon.


Räjäytin vihanneskuvan ja sijoittelin sopivia palasia taustalle. Värit olivat minusta kivat ja asianmukaiset valmiiksi, joten käytin tekstin korostamiseen pipetillä poimittuja värejä kuvista.


A4-tulosteen koko 21cm x 29.7mm. Resoluutio 300ppi.
KOTITARVEVILJELYPALSTA_A4
.pdf
Download PDF • 1.11MB

Hevisaurus Kampushallilla


Tämä työ meni samalle joukkueelle. Materiaali tuli ainoastaan someen jaettavaksi ja mukaan piti saada myös kasa sponsoreiden logoja. Asiakas olisi halunnut ne samalle sivulle mutta sain onneksi puhuttua sponsorit omalle sivulleen, jolloin ne tulevat selkeämmin esille ja itse asialle jää myös enemmän tilaa.

Työstä veloitin 60€(alv.0), mikä ei tietenkään riitä ajan käyttöön nähden mutta loput lupasin sponsoroida. Tällaisesta materiaalin teosta veloittaisin arviolta 150€ (alv.0) sisältäen myös pdf-tiedoston.


Taustan käsittelin Photoshopissa suoraan koossa 1080px x 1350px, resoluutio 150px.

Väriprofiilina rgb.


Mitään materiaalia (logoja lukuun ottamatta) ei ollut valmiiksi vaan kaikki piti hakea itse netistä, Hevisauruksen sivuilta. Logon löysin myös netistä ja käytin sitä sillä pyynnöstä huolimatta en saanut sitä valmiina.


Kuvapankista toin taustalle kasveja ja salamaa. Alaosan tummensin, jotta saisin tekstit esiin.Kun tausta alkoi olla valmiin oloinen, vein sen .psd-tiedostona Illustraattoriin. Näin pystyin vielä tarvittaessa muokkaamaan sitä muun sisällön mukaan.


Illustraattorissa lisäsin tekstit, logon ja hieman vielä tehosteita. Feediin tulevassa postauksessa on tarkoitus jakaa kaksi kuvaa, missä toisella sivulla on kaikki sponsorilogot.

Tarinoihin tulevassa postauksessa on tapahtuman tieto jaettu kahteen osaan ja sponsorit on jätetty pois.


Kun materiaali oli valmis, tein Google Driveen kansion, mistä asiakas pääsi lataamaan itselleen materiaalin.


6 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Logoja

Comments


bottom of page