top of page
  • Writer's pictureMia Sumell

Portfolio

Päivitetty: 4. jouluk. 2020

Tämä blogi on tehty omaksi iloksi kahta koulua varten, jotka aloitin syksyllä 2020.


Olen 40-vuotias kokkolalainen hotelli- ja ravintola-alalla melkein 20 vuotta viihtynyt asiakaspalvelun ammattilainen. Parikymppisenä opiskelin tekstiili- ja vaatetustekniikkaa mutta koulu jäi loppumetreillä kesken, kun työelämä vei mennessään.

Nyt myöhemmin olen suorittanut myynnin ammattitutkinnon ja pari vuotta sitten kouluttauduin taloushallinnon merkonomiksi työn ohella.

Jo jonkin aikaa mielessä on ollut alan vaihdon monestakin syystä. Lyhyesti: Aikansa kutakin, kuten sanotaan. Paluu hotelli- ja ravintolaelämään ei tietenkään ole poissuljettua mutta ajattelin, että kadun ja mietin asiaa ehkä jopa loppuelämäni, jos en nyt lähde kokeilemaan tällaista polkua.

Pyysin opintovapaata ja aloitin media-alan ja kuvallisen viestinnän perustutkinnon nyt syksyllä 2020. Ilmoitin itseni myös Taito Keski-Pohjanmaan aikuisten käsityökouluun. Nyt sitten olisi sylikaupalla mukavuuksia opittavana ja tänne olisi tarkoitus työn tuloksia laittaa. Mikäli saan pidettyä suunnitelmasta kiinni, parin vuoden päästä on mukava katsella, miten matkalla on mennyt ja mitä kaikkea on tullut tehtyä.


Minulla on ennestään jo pari vuotta vanha käsityöaiheinen sivusto SullaVikat mutta tulin siihen tulokseen, että haluan pitää nämä asiat erillään toisistaan ja tämän sivun blogin muodossa. SullaVikat siis elää ja voi hyvin eikä ole poistumassa mihinkään mutta pidän sen täysin neuleaiheisena.


Aiheita, jotka minua kiinnostaa ja joita tänne ajattelin kerätä liittyvät oletettavasti pääosin käsityön harrastamiseen ja valokuvaukseen. Mukaan saattaa tulla myös muita koulutöitä sillä sinänsä kirkas kristallipallo ei ole kertonut, miten matka jatkuu ja sujuu. Lisää kivoja juttuja saattaa ilmestyä. Sellaista elämä on. Yläpuolella olevasta kategoriavalikosta voit suodattaa posteja halutessasi mutta vielä ei ehkä tarvitse sellaiseen ryhtyä... :) Toivottavasti sitten parin vuoden päästä niistä on apua.

Tervetuloa seuraamaan hetkiä matkan varrelta! PS: Kuvan kaunis neitokainen en ole minä vaan ihana siskontyttöni Milana, joka on ainakin tähän asti lähtenyt mielellään tätiä auttamaan.

31 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page